Wij verkopen het huis Antonius Lilie!
Met deze investering heb je de mogelijkheid om middels verhuur zowel in de zomer als in de winter rendement te genereren. Of betrek deze oase van rust zelf. Of combineer deze 2 mogelijkheden!

De locatie met uitzicht op de Hohe Tauern National Park met de hoogste berg, de Grossglockner (3798m) en het wereldberoemde kerkje van Heiligenblut is uniek in de oostelijke Alpen.

Aan de zuidkant van de Alpen ligt Heiligenblut in het meest zuidelijke deelstaat van Oostenrijk. Karinthië is veelzijdig met qua landschap en activiteiten. Teven bevind je je binnen 2 a 3 uur aan de Adriatische Zee, in Italië of in Slovenië. 

In de zomer kan je er heerlijk fietsen, klimmen, wandelen en zwemmen. In de winter zijn er voldoende sneeuwzekere pistes nabij het charmante bergdorp Heiligenblut op een hoogte van 1301 m tot 2912 m. Het is geen toeval dat de ADAC Heiligenblut een “onontdekt juweel” noemt en het geroemd wordt om de uitstekende sneeuwcondities. Het is tevens een bijzonder zonnige plaats.

Haus Antonius Lilie ligt in het dorp Schachnern, gemeente Heiligenblut. Dit authentieke en mooie huis is gelegen in een rustige locatie buiten het centrum van het dorp. Vanuit het huis kijk je uit over het ‘Oberes Mölltal’ aan de zuidzijde en naar het noorden op de Grossglockner. Het huis bestaat uit zeven appartementen, een kelder, een grote ruimte waar het zwembad zich bevond en een sauna. Alle appartementen zijn volledig ingericht en klaar voor gebruik of permanente bewoning. Het hele object is in uitstekende staat.

Beschrijving 7 appartementen:

Appartement 1, totaal oppervlakte 42,56 m2

Indeling: entree, hal en keuken, badkamer met toilet, douche en wastafel, woonkamer en slaapkamer. Parkeergelegenheid.

Appartement 2, totaal oppervlakte 66,01 m2

Indeling: entree, badkamer met toilet, douche en wastafel, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers.Parkeergelegenheid.

Appartement 3, totaal. oppervlak 58,07m2

Indeling: entree, badkamer met toilet, douche en wastafel, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers.Parkeergelegenheid.

Appartement 4, totaal oppervlakte 67,34 m2

Indeling: entree, badkamer met toilet, douche en wastafel, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een balkon op het zuiden en westen.Parkeergelegenheid.

Appartement 5, totaal. Oppervlakte 81,79 m2

Indeling: entree, toilet, badkamer met douche, ligbad en wastafel, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een balkon aan de westkant.Parkeergelegenheid.

Appartement 6, totaal. Oppervlakte 67,58 m2

Indeling: entree, badkamer met toilet, douche en wastafel, woonkamer, 2 slaapkamers, een balkon. Parkeergelegenheid.

Appartement 7, totaal. Oppervlakte 78,85 m2

Indeling: entree, toilet, badkamer met douche, ligbad en wastafel, woonkamer, 2 slaapkamers. Parkeergelegenheid.

Prijs: €995.000

Meer informatie? Neem contact op!

Impressie

Go top